Ειδήσεις

Αγώνες ping pong και πεζοπορία στο Νεοχώρι


Ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό διήμερο ακολουθεί, στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

  1. Αγώνες PING PONG θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Αυγούστου και ώρα 3.00μμ στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νεοχωρίου. Οι αγώνες γίνονται με τη συμβολή του Φυσιολατρικού Ομίλου Καρδίτσας (Φ.Ο.Κ.). Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν και οι κατηγορίες είναι οι εξής: αντρών, νέων αντρών έως 15 ετών και νέων γυναικών. Έπαθλα και μετάλλια θα απονεμηθούν στους νικητές από τον αθλοθέτη των αγώνων Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την ώρα έναρξής τους από τη γραμματεία, παρουσία των διαγωνιζομένων. Πληροφορίες – εγγραφές έως 2 Αυγούστου.
  2. Την Κυριακή 4 Αυγούστου, ο Σύλλογος σας προσκαλεί στην Πεζοπορία που θα πραγματοποιηθεί στο μονοπάτι «Καμάρα-Εννιά Βρύσες-Καζάρμα (1977μ)». Στην πεζοπορία συμμετέχει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ). Η εκκίνηση είναι στις 8.00πμ και η συγκέντρωση θα γίνει στο χωριό Ανθοχώρι, όπου και θα ακολουθηθεί το ορειβατικό μονοπάτι. Σας περιμένουμε για μια αναζωογονητική εμπειρία γνωριμίας με τα ελεύθερα βουνά των Αγράφων.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία της ΑΣΑ με τρεις νέους προπονητές
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήρια επιστολή του Κ. Αγοραστού στη νέα Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής