- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εγγραφές, ανανέωση εγγραφών μετεγγραφές μαθητών και μαθητριών σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, μαθητές και μαθήτριες, καθώς  και κηδεμόνες αυτών ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ.–ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020–2021, από την Πέμπτη, 18/06 έως και την Πέμπτη,  2/07 και ώρα 23:59.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr [1]  Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί Γ.Γ.Π.Σ. (taxis)του κηδεμόνα του μαθητή ή της μαθήτριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Για τους ανήλικους μαθητές, ανήλικες μαθήτριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δεν διαθέτουν κωδικούς Γ.Γ.Π.Σ. (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί Γ.Γ.Π.Σ. (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool.

Επισημαίνεται ότι:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το σχετικό σύνδεσμο του Υπουργείου που έχει ήδη αναρτηθεί  στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας, καθώς και στο facebook της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.