Ειδήσεις

Εγγραφές, ανανέωση εγγραφών μετεγγραφές μαθητών και μαθητριών σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, μαθητές και μαθήτριες, καθώς  και κηδεμόνες αυτών ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ.–ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020–2021, από την Πέμπτη, 18/06 έως και την Πέμπτη,  2/07 και ώρα 23:59.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί Γ.Γ.Π.Σ. (taxis)του κηδεμόνα του μαθητή ή της μαθήτριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Για τους ανήλικους μαθητές, ανήλικες μαθήτριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δεν διαθέτουν κωδικούς Γ.Γ.Π.Σ. (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί Γ.Γ.Π.Σ. (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool.

Επισημαίνεται ότι:

  • Ενήλικες μαθητές και μαθήτριες μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι ηλεκτρονική αίτηση με τους δικούς τους κωδικούς Γ.Γ.Π.Σ. (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο Π.Σ. myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).
  • Για τα Γυμνάσια, Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών και μαθητριών ή οι ίδιοι οι μαθητές και μαθήτριες, εφόσον είναι ενήλικοι και εφόσον φοίτησαν στη Γ’ Τάξη κατά το τρέχον σχολικό έτος 2019 –2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το σχετικό σύνδεσμο του Υπουργείου που έχει ήδη αναρτηθεί  στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας, καθώς και στο facebook της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Αντιπροσωπεία του Τμήματος Δασολογίας επισκέφθηκε το Δήμο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Η θέση της παράταξης Η Θεσσαλία στην καρδιά μας σχετικά με το εργοστάσιο παραγωγής στερεών καυσίμων στη Μαγνησία