- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θερινού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ο τοιχογραφικός διάκοσμος του καθολικού της Ιεράς Μονής Μπουκοβίτσας Αγράφων – Μονές και ναοί της Αργιθέας (16ος – 19ος αιώνας)», το οποίο αποτελεί πνευματικό προϊόν του εκπαιδευτικού συγγραφέως κ. Ξενοφώντα Σωτ. Κουτή.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τις ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.