Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θερινού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στις ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Κατουσίου.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ο τοιχογραφικός διάκοσμος του καθολικού της Ιεράς Μονής Μπουκοβίτσας Αγράφων – Μονές και ναοί της Αργιθέας (16ος – 19ος αιώνας)», το οποίο αποτελεί πνευματικό προϊόν του εκπαιδευτικού συγγραφέως κ. Ξενοφώντα Σωτ. Κουτή.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει τις ακολουθίες του Εσπερινού και της Μεγάλης ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Ανοικτές κλιματιζόμενες αίθουσες στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Γιορτή Αντιφωνικού τραγουδιού στους Σοφάδες