- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ενημερωτική εκδήλωση για το κάπνισμα σε μαθητές

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 16/05/18,στα πλαίσια «της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος» 31 Μαΐου, ενημερωτική εκδήλωση για το κάπνισμα σε μαθητές του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ομάδα Υγείας του Κ.ΥΠΕΔΥ Καρδίτσας αποτελούμενη απο το προσωπικό :Πλιάσσα Ειρήνη, την Επισκέπτρια Υγείας Μπούτα Πηνελόπη, (εκπρόσωποι ομάδας υγείας) Βαβίτσα Βασιλική,Μορέλλα Αικατερίνη,Κόφφα Αγγελική Βαιοπούλου Ελένη,Διαμάντη Δέσποινα,Χανή Λάμπρο και τους Ιατρούς Παπαδόπουλο Νικόλαο και Σπάνια Αριστοτέλη.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Καρδιολόγος Παπαδόπουλος Νικόλαος για το « κάπνισμα Και εφηβεία» και η νοσηλεύτρια Πλιάσσα Ειρήνη με αντικαπνιστικές συμβουλές προς τους μαθητές.Επίσης μίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών ο Σπάνιας Αριστοτέλης Πρόεδρος των Γενικών Ιατρών και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλόγου Καρδίτσας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τη συμμετοχή των παιδιών του 4ου Γυμνασίου Παρουσιάζοντας θεατρικό δρώμενο υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Κας Μαχαίρα.

 H Ομάδα Υγείας του Κ.Υ –ΠΕΔΥ Καρδίτσας ευχαριστεί τον Διευθυντή Κο Νεοχωρίτη Ν. και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.