Ειδήσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για το κάπνισμα σε μαθητές


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 16/05/18,στα πλαίσια «της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος» 31 Μαΐου, ενημερωτική εκδήλωση για το κάπνισμα σε μαθητές του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ομάδα Υγείας του Κ.ΥΠΕΔΥ Καρδίτσας αποτελούμενη απο το προσωπικό :Πλιάσσα Ειρήνη, την Επισκέπτρια Υγείας Μπούτα Πηνελόπη, (εκπρόσωποι ομάδας υγείας) Βαβίτσα Βασιλική,Μορέλλα Αικατερίνη,Κόφφα Αγγελική Βαιοπούλου Ελένη,Διαμάντη Δέσποινα,Χανή Λάμπρο και τους Ιατρούς Παπαδόπουλο Νικόλαο και Σπάνια Αριστοτέλη.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Καρδιολόγος Παπαδόπουλος Νικόλαος για το « κάπνισμα Και εφηβεία» και η νοσηλεύτρια Πλιάσσα Ειρήνη με αντικαπνιστικές συμβουλές προς τους μαθητές.Επίσης μίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών ο Σπάνιας Αριστοτέλης Πρόεδρος των Γενικών Ιατρών και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλόγου Καρδίτσας.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με τη συμμετοχή των παιδιών του 4ου Γυμνασίου Παρουσιάζοντας θεατρικό δρώμενο υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Κας Μαχαίρα.

 H Ομάδα Υγείας του Κ.Υ –ΠΕΔΥ Καρδίτσας ευχαριστεί τον Διευθυντή Κο Νεοχωρίτη Ν. και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία.

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα του ΤΕΕ με θέμα: Ενεργειακές Επιθεωρήσεις
Επόμενο άρθρο Από την Πόρτα στο Μαυρομμάτι