- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ζητήστε πρώτα συγγνώμη και στη συνέχεια μας εγκαλείτε κε Παπαλέ

Σταθερή μας επιδίωξη είναι οι χαμηλοί τόνοι, η συνεργασία, ο διάλογος και η συναίνεση με το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών. Για τον λόγο αυτό επιδιώξαμε από την πρώτη στιγμή να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο, τον οποίο παραλάβαμε σε ημιθανή κατάσταση με αδυναμία να καταβάλλει έγκαιρα τους μισθούς των εργαζομένων και σε αρκετούς από αυτούς, να μην τους καταβάλλει καν, πόσο μάλλον να παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες, χωρίς φωνές, χωρίς καταγγελίες και αντιπαραθέσεις. Η επιλογή μας αυτή δυστυχώς δεν εκτιμήθηκε από την μείζονα μειοψηφία. Τη θεώρησε συγχωροχάρτι και επιδίδεται πλέον στο προσφιλές της ρεσιτάλ λαϊκισμού και παραπληροφόρησης. Χτυπήσαμε τη σπατάλη και μειώσαμε τις δαπάνες κατά 500.000 € ετησίως και ούτε λίγο ούτε πολύ, μας κατηγορεί για υπερβολές.

Ας του θυμίσουμε λοιπόν για ποια πράγματα πρέπει να ζητήσει συγνώμη και το κόστος αυτών στον δημότη.

κε Παπαλέ πρέπει να ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ:

Όλα αυτά κε Παπαλέ και άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις αντίστοιχης φιλοσοφίας,  σημαίνουν εξοικονόμηση δαπανών 500.000 € ετησίως. Κι εσείς αντί να ζητήσετε συγνώμη ή «να ποιήσετε την νήσσαν», μας εγκαλείτε για δαπάνες.

Εμείς δεν κρυβόμαστε. Λέμε ευθαρσώς, σε σχέση με σας, μειώσαμε τις δαπάνες κατά 500.000 € ετησίως και από αυτές διαθέτουμε στοχευμένα συνολικά 10.000 € ετησίως για υποστήριξη των υπηρεσιών και αντιμετώπιση συγκεκριμένων αναγκών, μία από τις οποίες είναι η προσθήκη στην αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΚ 27 χωριών των πρώην Καποδιστριακών δήμων.

Αυτά για την ουσία.

Αν παρόλα αυτά επιμένετε στη λογική του “ασυμβιβάστου” θέσης στα κοινά και έμμισθης θέσης, δεν έχετε παρά να δώσετε το καλό παράδειγμα παραιτούμενος από τον διορισμό σας με κομματικά κριτήρια στη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Δήμου Κατερίνης όπου έχετε πολλαπλάσια αμοιβή, από την αντίστοιχη που μας εγκαλείτε και εμείς θα διδαχθούμε από την κίνησή σας.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ