- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κάλεσμα των εμποροϋπαλλήλων για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Το σωματείο μας κάλεσε φορείς του Νομού σε σύσκεψη  την Πέμπτη 9/10 στο εργατικό κέντρο Καρδίτσας. Στην σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων Το συνδικάτο οικοδόμων, το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, ο σύλλογος γυναικών Καρδίτσας, η Ενωτική ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων, επιτροπή πληγέντων καμινάδων, η επιτροπή πληγέντων Αλιάκ Μαχαλά κ.α.

Στην σύσκεψη διαπιστώθηκε ότι μετά από το μεγάλο Πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο που έγινε την περασμένη Δευτέρα και που ήταν το μεγαλύτερο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί συνέχεια στον αγώνα για  αποζημίωση των ζημιών από την πλημμύρα στο 100% για όλους χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις, αλλά και την άμεση αποκατάσταση των ζημιών , και την δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων .

Το μεγάλο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο απέδειξε ότι όταν είμαστε συσπειρωμένοι και οργανωμένοι, με το κοινό μας πλαίσιο αιτημάτων μπορούμε να πιέσουμε τους υπεύθυνους για αποζημιώσεις, αποκαταστάσεις και έργα υποδομής για την προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας μας.

Όλα όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια μας έδωσαν πολύτιμα διδάγματα για να καθορίσουμε την σημερινή μας στάση.

Δεν οδηγεί πουθενά η σιωπηρή απεμπόληση των δικαιωμάτων στην υγεία, την παιδεία, στην κοινωνική ασφάλιση, τη σύνταξη, στο εισόδημα, στους όρους της δουλειάς.

Είναι αδιέξοδη η διαρκής μείωση των απαιτήσεων από τη ζωή μας. Η δίψα για κέρδη που έχουν οι πλουτοκράτες είναι ακόρεστη. Οι θυσίες για τα κέρδη μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων δεν πιάνουν ποτέ τόπο. Τόπο πιάνουν μόνο οι μαζικοί, οργανωμένοι, αποφασισμένοι για τη νίκη αγώνες!