- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κατσίκης-Λέμας: Ζητάμε την σύγκληση εκτάκτου ΔΣ του Επιμελητηρίου

Στην πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας και της οικονομίας με κλειστές τις περισσότερες επιχειρήσεις μέλη του,  η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας επέλεξε την απομόνωση και την επίδειξη αυτοκρατορικής συμπεριφοράς . Διότι τι άλλο σημαίνει η έκδοση 2 ανακοινώσεων εκ μέρους της , με την υπογραφή ΕΒΕ Καρδίτσας , χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση, τουλάχιστον με τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούν  εκατοντάδες  μέλη , ούτε και εισακούστηκε η έκκληση για έκτακτο ΔΣ όπως οι περιστάσεις απαιτούν   .

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η δεύτερη ανακοίνωση , αλλά πιστεύουμε ότι μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες της έκφρασης απόψεων και των 21 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , αντί μόνο  των  7 της Διοικητικής επιτροπής  , τα θέματα που θα διατυπώνονταν  ως ζητήματα  διεκδίκησης των μικρό- μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας  , θα ήταν πιο πολλά και στοχευόμενα .

Σε περιπτώσεις σοβαρότατων κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε , πάντα έχουν θέση όλες οι απόψεις και συνήθως  η ασκούμενη πίεση προς την Κεντρική Διοίκηση έχει θετικό αποτέλεσμα μέσα από τη σύμπλευση και την ενότητα , εκτός και εάν οι κύριοι της Διοικητικής Επιτροπής  διεκδικούν την παντογνωσία των προβλημάτων  και τους τρόπους επίλυσής τους .

Ζητάμε την σύγκληση εκτάκτου ΔΣ  αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων.

 

 Οι επικεφαλής  των Συνδυασμών Ανεξάρτητη Επιχειρηματική Κίνηση Γιώργος Κατσίκης και Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο Ευάγγελος Λέμας