Ειδήσεις

Κατσίκης-Λέμας: Ζητάμε την σύγκληση εκτάκτου ΔΣ του Επιμελητηρίου


Στην πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας και της οικονομίας με κλειστές τις περισσότερες επιχειρήσεις μέλη του,  η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας επέλεξε την απομόνωση και την επίδειξη αυτοκρατορικής συμπεριφοράς . Διότι τι άλλο σημαίνει η έκδοση 2 ανακοινώσεων εκ μέρους της , με την υπογραφή ΕΒΕ Καρδίτσας , χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση, τουλάχιστον με τους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούν  εκατοντάδες  μέλη , ούτε και εισακούστηκε η έκκληση για έκτακτο ΔΣ όπως οι περιστάσεις απαιτούν   .

Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η δεύτερη ανακοίνωση , αλλά πιστεύουμε ότι μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες της έκφρασης απόψεων και των 21 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , αντί μόνο  των  7 της Διοικητικής επιτροπής  , τα θέματα που θα διατυπώνονταν  ως ζητήματα  διεκδίκησης των μικρό- μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας  , θα ήταν πιο πολλά και στοχευόμενα .

Σε περιπτώσεις σοβαρότατων κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε , πάντα έχουν θέση όλες οι απόψεις και συνήθως  η ασκούμενη πίεση προς την Κεντρική Διοίκηση έχει θετικό αποτέλεσμα μέσα από τη σύμπλευση και την ενότητα , εκτός και εάν οι κύριοι της Διοικητικής Επιτροπής  διεκδικούν την παντογνωσία των προβλημάτων  και τους τρόπους επίλυσής τους .

Ζητάμε την σύγκληση εκτάκτου ΔΣ  αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων.

 

 Οι επικεφαλής  των Συνδυασμών Ανεξάρτητη Επιχειρηματική Κίνηση Γιώργος Κατσίκης και Νέο Ενωτικό Επιμελητήριο Ευάγγελος Λέμας

Προηγούμενο άρθρο Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργεί η Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Δήμος Λ. Πλαστήρα: Δημιουργία νέας υπηρεσίας προς ηλικιωμένους