- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μαθήματα μπριτζ και σκάκι για παιδιά

Συνεχίζονται τα μαθήματα Μπριτζ που διοργανώνει ο Όμιλός μας σε συνεργασία με την Ελλ. Ομοσπονδία Μπριτζ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ κάθε Τρίτη και ώρα 17.00΄ για τους παλιούς αθλητές και 18.00΄ για τους αρχάριους. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους φίλους που θέλουν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ.

Συνεχίζονται επίσης τα μαθήματα σκακιού για παιδιά από 6 έως 12 ετών, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 17.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Φέρτε τα παιδιά σας να μάθουν το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι που παίζει όλος ο κόσμος.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Μπριτζ και Σκάκι επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6979593255

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 16/11 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, και την τύχη τους, στο αγαπημένο μας παιχνίδι.

Την Κυριακή 19/11 θα διεξαχθεί ο 2ος προκριματικός γύρος στα πλαίσια του κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Επίσης ο Όμιλός μας προγραμματίζει την πραγματοποίηση μαθημάτων Σύγχρονου Τάβλι για προχωρημένους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6979593255