Ειδήσεις

Μαθήματα μπριτζ και σκάκι για παιδιά


Συνεχίζονται τα μαθήματα Μπριτζ που διοργανώνει ο Όμιλός μας σε συνεργασία με την Ελλ. Ομοσπονδία Μπριτζ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ κάθε Τρίτη και ώρα 17.00΄ για τους παλιούς αθλητές και 18.00΄ για τους αρχάριους. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους φίλους που θέλουν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ.

Συνεχίζονται επίσης τα μαθήματα σκακιού για παιδιά από 6 έως 12 ετών, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 17.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Φέρτε τα παιδιά σας να μάθουν το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι που παίζει όλος ο κόσμος.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Μπριτζ και Σκάκι επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6979593255

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 16/11 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, και την τύχη τους, στο αγαπημένο μας παιχνίδι.

Την Κυριακή 19/11 θα διεξαχθεί ο 2ος προκριματικός γύρος στα πλαίσια του κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι. Λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Επίσης ο Όμιλός μας προγραμματίζει την πραγματοποίηση μαθημάτων Σύγχρονου Τάβλι για προχωρημένους. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6979593255

 

Προηγούμενο άρθρο Από την χώρα των Κενταύρων στη χώρα του Καραϊσκάκη
Επόμενο άρθρο Δράση του Νοσοκομείου για την Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη