- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με επιτυχία η διημερίδα για τα φορολογικά, ασφαλιστικά θέματα στην Καρδίτσα

Στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή ενημέρωση των μελών του, αλλά και όλων των πολιτών του Νομού, ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων ν. Καρδίτσας, διοργάνωσε με επιτυχία, επίκαιρη διημερίδα ενημέρωσης στην πόλη μας με θέματα φορολογικού – ασφαλιστικού ενδιαφέροντος, αλλά και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, που έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή όλων μας, ιδιαίτερα των εφαρμογών που αφορούν το πολυσυζητημένο θέμα του ΕΝΦΙΑ και του Ε-9.

Ο πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, στην εναρκτήρια ομιλία του κατά την 1η ημέρας της εκδήλωσης, εκτός των άλλων έθιξε και μερικά βασικά ζητήματα που χρήζουν άμεσης λύσης σχετικά με το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού όπως :

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ηλίας Αντωνίου, ο Προιστάμενος των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Συνεταιριστικής τράπεζας Καρδίτσας κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, ενώ για λογαριασμό της Ομοσπονδίας παρευρέθηκε ο Γ. Γ. κ. Βασίλης Καμπάνης.

Η Προισταμένη Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του taxisnet κ. Σεχπερίδου Σοφία η οποία άνοιξε την ενημέρωση, αναφέρθηκε στις νέες υπηρεσίες του taxisnet, τα προβλήματα και τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο κ. Δημήτρης Μπούρλος, δικηγόρος, αναφέρθηκε σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, τα οποία έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους.

Τέλος ιδιαίτερη επιτυχία είχε η ζωντανή μετάδοση μέσω internet (live streaming), κάτι που έγινε και στη 2η ημέρα στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

.