- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Μια γυναίκα αήττητη στο τάβλι

Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής διεξήχθη η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) την Πέμπτη 2/4. Την πρώτη θέση κατέλαβε αήττητη η Βιβή Σκριμπώνη η οποία, όπως αποδεικνύεται, συναγωνίζεται πανάξια τους άνδρες συμπαίκτες της. Στην κατάταξη ακολούθησαν με τρεις νίκες οι Γιαννής, Δημάκης, Μήνιας, Λωρίδας, Νταλανίκας, Παπαλίτσας και Σταρίδας.
Στην γενική βαθμολογία προηγείται πάντα ο Χρ. Γρούτσος ενώ υπάρχει συνωστισμός διεκδικητών των επόμενων θέσεων, αφού 12 παίκτες βρίσκονται σε μία απόσταση 49 βαθμών η οποία μπορεί να καλυφθεί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.
Η 12η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23/4, ενώ θα προηγηθεί την Κυριακή 19/4 ο 4ος και τελευταίος προκριματικός γύρος του Κυπέλλου. Λεπτομέρειες για τις δύο αυτές αγωνιστικές εκδηλώσεις θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Συνεχίζονται εν τω μεταξύ τα μαθήματα backgammon σήμερα Σάββατο 4/4 στο καφέ PLAYBOOK (Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα) και ώρα 19.30΄. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, γυναίκες και άνδρες. Αμέσως μετά το μάθημα οι αθλητές του τμήματος Μπριτζ του Ομίλου θα μας μυήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του πνευματικού αυτού αθλήματος.