Μια γυναίκα αήττητη στο τάβλι


Με απόλυτη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής διεξήχθη η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) την Πέμπτη 2/4. Την πρώτη θέση κατέλαβε αήττητη η Βιβή Σκριμπώνη η οποία, όπως αποδεικνύεται, συναγωνίζεται πανάξια τους άνδρες συμπαίκτες της. Στην κατάταξη ακολούθησαν με τρεις νίκες οι Γιαννής, Δημάκης, Μήνιας, Λωρίδας, Νταλανίκας, Παπαλίτσας και Σταρίδας.
Στην γενική βαθμολογία προηγείται πάντα ο Χρ. Γρούτσος ενώ υπάρχει συνωστισμός διεκδικητών των επόμενων θέσεων, αφού 12 παίκτες βρίσκονται σε μία απόσταση 49 βαθμών η οποία μπορεί να καλυφθεί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.
Η 12η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23/4, ενώ θα προηγηθεί την Κυριακή 19/4 ο 4ος και τελευταίος προκριματικός γύρος του Κυπέλλου. Λεπτομέρειες για τις δύο αυτές αγωνιστικές εκδηλώσεις θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Συνεχίζονται εν τω μεταξύ τα μαθήματα backgammon σήμερα Σάββατο 4/4 στο καφέ PLAYBOOK (Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα) και ώρα 19.30΄. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, γυναίκες και άνδρες. Αμέσως μετά το μάθημα οι αθλητές του τμήματος Μπριτζ του Ομίλου θα μας μυήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του πνευματικού αυτού αθλήματος.
Προηγούμενο άρθρο Ο Δεσπότης των παιδιών!
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών για τον αγώνα της Αναγέννησης με τον Ολυμπιακό Βόλου