- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Συνάντηση δημάρχου Παλαμά με τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων για τον covid

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου πραγματοποίησε συνάντηση με τους διευθυντές  των σχολικών μονάδων ενόψει της έναρξης  λειτουργίας των σχολείων του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/09/20020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων “Κωστής Παλαμάς” και αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την πρόληψη και αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στη σχολική κοινότητα.

Ο δήμαρχος τόνισε πως είναι απαραίτητο να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με ασφάλεια για τους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και τις οικογένειες τους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων επιστημόνων.

Πιο αναλυτικά τα θέματα που αναπύχθηκαν στη συνάντηση αφορούν:

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Φούντα Ουρανία, ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας κος Μοσχόπουλος Αποστόλης, ο Πρόεδρος της Α/θμιας σχολικής επιτροπής κος Καρακώστας Δημήτρης, ο Πρόεδρος της Β/θμιας σχολικής επιτροπής κος Κοντοβάϊος Θωμάς,, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κος Μπακαβέλος Βάϊος, καθώς και οι  διευθυντές των σχολείων της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης.