- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

1ο πρωτάθλημα backgammon στο τάβλι

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 – 11 στο καφενείο ‘Λαμπρούκος’ η 1η Αγωνιστική του 1ου πρωταθλήματος backgammon υπό την αιγίδα του επίσημου πλέον σωματείου μας << ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ>>.

Μεγάλος νικητής ο Τρικαλινός ΓΡΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με 4 άνετες νίκες τους 4 γύρους. Ο Τρικαλινός γιατρός, που κοσμεί τον όμιλό μας, υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης (2009) διαδικτυακός πρωταθλητής Ελλάδος (2013) και πάντα πλασάρεται ψηλά στο πανελλαδικό πρωτάθλημα.

Από κοντά η επίσης Τρικαλινή ΣΚΡΙΜΠΩΝΗ ΒΙΒΗ, ο περσινός νικητής της κανονικής περιόδου, ΛΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, και ο ιδιόκτητης του καφενείου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ, με 3 νίκες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 20 – 11 και περιμένουμε τους φίλους του τάβλι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ομίλου μας.

Για πληροφορίες, εγγραφών, συμμετοχής, κανονισμών κλπ, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6994390080 [1]6936129219 [2].
Μπορείτε ακόμη να ανατρέχετε στον σχετικό μας λογαριασμό στο FACEBOOK:www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon [3] όπου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λοιπές πληροφορίες, καθώς και σ’ αυτούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας  www.bgfed.gr/ [4] ,www.facebook.com/greekbackgammon [5]

Επίσης μπορείτε να αποστέλνεται τις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις – απορίες σας στο EMAIL:  tavlikarditsa@ gmail.com [6]