1ο πρωτάθλημα backgammon στο τάβλι


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 – 11 στο καφενείο ‘Λαμπρούκος’ η 1η Αγωνιστική του 1ου πρωταθλήματος backgammon υπό την αιγίδα του επίσημου πλέον σωματείου μας << ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ>>.

Μεγάλος νικητής ο Τρικαλινός ΓΡΟΥΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με 4 άνετες νίκες τους 4 γύρους. Ο Τρικαλινός γιατρός, που κοσμεί τον όμιλό μας, υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης (2009) διαδικτυακός πρωταθλητής Ελλάδος (2013) και πάντα πλασάρεται ψηλά στο πανελλαδικό πρωτάθλημα.

Από κοντά η επίσης Τρικαλινή ΣΚΡΙΜΠΩΝΗ ΒΙΒΗ, ο περσινός νικητής της κανονικής περιόδου, ΛΙΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, και ο ιδιόκτητης του καφενείου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ, με 3 νίκες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πέμπτη 20 – 11 και περιμένουμε τους φίλους του τάβλι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ομίλου μας.

Για πληροφορίες, εγγραφών, συμμετοχής, κανονισμών κλπ, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 69943900806936129219.
Μπορείτε ακόμη να ανατρέχετε στον σχετικό μας λογαριασμό στο FACEBOOK:www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon όπου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λοιπές πληροφορίες, καθώς και σ’ αυτούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας  www.bgfed.gr/ ,www.facebook.com/greekbackgammon

Επίσης μπορείτε να αποστέλνεται τις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις – απορίες σας στο EMAIL:  tavlikarditsa@ gmail.com

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων στο Δήμαρχο Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Επαφές Τσιάρα με τον Γερμανό Ευρωβουλευτή κ. Έλμαρ Μπρόκ