- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

11 μετάλλια για την ΑΚΑΚ στα 2α Νικητήρια τεχνικής κολύμβησης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» διοργάνωσε το Σάββατο 07 Ιανουαρίου τα 2α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία του Βόλου, αγώνες που γίνονται θεσμός στα κολυμβητικά δρώμενα της Τεχνικής Κολύμβησης και αγκαλιάστηκαν από 21 Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο αυτό κολυμβητικό ραντεβού, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν, με το βλέμμα στραμμένο στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών και με απώτερο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Λόγω των ιώσεων ο Σύλλογος συμμετείχε με το 1/3 του δυναμικού του. Οι 7 αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ.Α.Κ. που συμμετείχαν, κατάφεραν ακόμα και σε αυτό το τόσο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, να δείξουν την αξία τους και κατέκτησαν 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, θέτοντας τις βάσεις για μια δυναμική συνέχεια.

Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών μας:

Ο πρόεδρος της ΑΚΑΚ και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες και την προπονήτρια κ. Νατάσα Θώδη για τις επιδόσεις και εύχονται υγεία και προσήλωση στους στόχους τους.