Ειδήσεις

11 μετάλλια για την ΑΚΑΚ στα 2α Νικητήρια τεχνικής κολύμβησης


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» διοργάνωσε το Σάββατο 07 Ιανουαρίου τα 2α Νικητήρια Τεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία του Βόλου, αγώνες που γίνονται θεσμός στα κολυμβητικά δρώμενα της Τεχνικής Κολύμβησης και αγκαλιάστηκαν από 21 Σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο αυτό κολυμβητικό ραντεβού, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν, με το βλέμμα στραμμένο στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών και με απώτερο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Λόγω των ιώσεων ο Σύλλογος συμμετείχε με το 1/3 του δυναμικού του. Οι 7 αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ.Α.Κ. που συμμετείχαν, κατάφεραν ακόμα και σε αυτό το τόσο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, να δείξουν την αξία τους και κατέκτησαν 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, θέτοντας τις βάσεις για μια δυναμική συνέχεια.

Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών μας:

  • Βασιλός Θεοφάνης, κατηγορία Παίδων: 1ος (χρυσό μετάλλιο) στα 200μ., 1ος (χρυσό μετάλλιο) στα 400μ. και 3ος (χάλκινο μετάλλιο) στα 100μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Γερούκη Αλεξάνδρα, κατηγορία Νεανίδων: 4η στα 50μ., 5η  στα 100μ. Διπλά Πέδιλα και 5η στα 50μ. Απνοή.
  • Καλούτσας Κωνσταντίνος, κατηγορία Εφήβων: 4ος στα 50μ. Απνοή, 9ος στα 100μ. και 12ος στα 50 Διπλά Πέδιλα.
  • Ντόβα Παρασκευή – Πολυξένη, κατηγορία Παγκορασίδων Β: 1η (χρυσό μετάλλιο) στα 200μ., 2η (αργυρό μετάλλιο) στα 400μ. και 3η (χάλκινο μετάλλιο) στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Ντόβας Βασίλειος, κατηγορία Παμπαίδων Β: 2ος (αργυρό μετάλλιο) στα 200μ., 3ος (χάλκινο μετάλλιο) στα 100μ. και 4ος στα 50 Διπλά Πέδιλα.
  • Τσατσαρώνη Αικατερίνη, κατηγορία κορίτσια 10-11 ετών: 3η (χάλκινο μετάλλιο) στα 200μ., 4η στα 50μ. και 5η  στα 100μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Τσουκνίδα Σοφία, κατηγορία Κορασίδων Α: 1η (χρυσό μετάλλιο) στα 400μ., 2η (αργυρό μετάλλιο) στα 200μ. και 4η  στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.

Ο πρόεδρος της ΑΚΑΚ και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες και την προπονήτρια κ. Νατάσα Θώδη για τις επιδόσεις και εύχονται υγεία και προσήλωση στους στόχους τους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα παρουσίασης του ερευνητικού έργου Ευφυές Οπτικοακουστικό Σύστημα Ενίσχυσης της Εμπειρίας και της Προσβασιμότητας στον Πολιτισμό
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας