- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι

Με μεγάλη επιτυχία , πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλιπο το 3μερο 16-18 Ιουνίου το 16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι που ήταν συνδιοργάνωση του Ομίλου Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας (ΣΑΤΟΚ) και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ενότητας Καρδίτσας.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε για 3η φορά, ο κορυφαίος Έλληνας Γιάννης Ατματζίδης, 2ος ο πρωτοεμφανιζόμενος Τηλέμαχος Ζωίδης και 3ος ο κορυφαίος Λαρισαίος, Γιώργος Ντισλής.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος παρακολούθησε τους αγώνες και συμμετείχε στα έξτρα τουρνουά που διοργανώθηκαν:

Στο SPEED νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παπουτσής που επικράτησε στον τελικό του Θανάση Παππά, ενώ το κυριακάτικο JACKPOT κέρδισε ο Τάσος Αναστασίου που επιβλήθηκε στον τελικό του Άκη Αδάμ.

Η εμφάνιση των παικτών του ΣΑΤΟΚ κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, με καλύτερη επιτυχία την κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος από τον Σταύρο Τσολάκο.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου έγινε η τελετή έναρξης και η απονομή των επάθλων στους νικητές του πρωταθλήματος ( 1ος Λεωνίδας Σαλταγιάννης, 2ος Σταύρος Τσολάκος, 3ος Σάκης Δημάκης) και του κυπέλλου Καρδίτσας 2023 (1ος Βαγγέλης Λωρίδας, 2ος Ηλίας Ελευθερίου) από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Νούσιο τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί προσωπικά για την έμπρακτη συμβολή του για την διεξαγωγή της εκδήλωσης , όπως και τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο που πάντα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και έκανε τις απονομές στους νικητές του 16ου πρωταθλήματος Ελλάδος, την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Ο ΣΑΤΟΚ ευχαριστεί την διεύθυνση και το προσωπικό του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ για την διάθεση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και το ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ που φιλοξενεί τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου.