Ειδήσεις

16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι


Με μεγάλη επιτυχία , πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλιπο το 3μερο 16-18 Ιουνίου το 16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικού τάβλι που ήταν συνδιοργάνωση του Ομίλου Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας (ΣΑΤΟΚ) και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Ενότητας Καρδίτσας.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε για 3η φορά, ο κορυφαίος Έλληνας Γιάννης Ατματζίδης, 2ος ο πρωτοεμφανιζόμενος Τηλέμαχος Ζωίδης και 3ος ο κορυφαίος Λαρισαίος, Γιώργος Ντισλής.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος παρακολούθησε τους αγώνες και συμμετείχε στα έξτρα τουρνουά που διοργανώθηκαν:

Στο SPEED νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Παπουτσής που επικράτησε στον τελικό του Θανάση Παππά, ενώ το κυριακάτικο JACKPOT κέρδισε ο Τάσος Αναστασίου που επιβλήθηκε στον τελικό του Άκη Αδάμ.

Η εμφάνιση των παικτών του ΣΑΤΟΚ κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, με καλύτερη επιτυχία την κατάκτηση της 5ης θέσης του πρωταθλήματος από τον Σταύρο Τσολάκο.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου έγινε η τελετή έναρξης και η απονομή των επάθλων στους νικητές του πρωταθλήματος ( 1ος Λεωνίδας Σαλταγιάννης, 2ος Σταύρος Τσολάκος, 3ος Σάκης Δημάκης) και του κυπέλλου Καρδίτσας 2023 (1ος Βαγγέλης Λωρίδας, 2ος Ηλίας Ελευθερίου) από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Νούσιο τον οποίο ο Όμιλος ευχαριστεί προσωπικά για την έμπρακτη συμβολή του για την διεξαγωγή της εκδήλωσης , όπως και τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο που πάντα βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και έκανε τις απονομές στους νικητές του 16ου πρωταθλήματος Ελλάδος, την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Ο ΣΑΤΟΚ ευχαριστεί την διεύθυνση και το προσωπικό του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ για την διάθεση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και το ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ που φιλοξενεί τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων Αριστοτέλη Σπάνια