Ειδήσεις

Δ. Καλλιαντζής : Ευτυχώς που υπάρχετε και αγρυπνείτε !


Η εγκληματική αδιαφορία-φαινόμενο του σύγχρονου κοινωνικού ξεπεσμού συγκλόνισε την υγιή μερίδα της τοπικής κοινωνίας, η οποία εξακολουθεί να αντιστέκεται στη φθορά και πιστοποίησε για πολλοστή φορά την επαγρύπνηση και την προσφορά της τοπικής μας Αστυνομίας στη διασφάλιση των εννόμων αγαθών των πολιτών, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας.

Η συστηματική αξιολόγηση των ελαχίστων στοιχείων που είχε στην κατοχή του το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας και οι κοπιώδεις, νυχθημερόν, προσπάθειες των Αστυνομικών με την καθοδήγηση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο δράστης, που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 17χρονο και τον εγκατέλειψε αβόηθητο, εντοπίστηκε. Ένα αθώο παιδί θυσιάστηκε αβοήθητο στην άσφαλτο… Γιατί; Ας αναλογιστεί ο καθένας μας την ευθύνη που φέρει για όλα αυτά που στιγματίζουν την κοινωνία μας.

Το Φως της Αναστάσεως του Χριστού ας φωτίζει την ύπαρξή μας στη γήινη πορεία μας και ας ενισχύει την αποσταμένη ελπίδα μας για να μη χαθεί από τη ζωή μας…

 

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καλλιαντζής

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα περιφοράς των επιταφίων στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Καρδίτσας