Ειδήσεις

6ος Προκριματικός γύρος του Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/3 ο 6ος Προκριματικός γύρος του Κυπέλλου Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon).  Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους οι φίλοι και μέλη του Ομίλου μας, Κώστας Μητρέλης και Τάκης Χατζέλης, αθλητές με σημαντική διεθνή παρουσία και διακρίσεις, τους οποίους ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους προς τον σύλλογό μας.
Τις τέσσερις προκρίσεις για την Τελική Φάση πήραν οι Τάκης Χατζέλης, Βιβή Σκριμπώνη, Σταύρος Τσολάκος και Κρίτων Παπαλίτσας.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Σ.Α.Τ.Ο. Καρδίτσας συνεχίζεται με την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι (Backgammon) η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23/3 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν στις 17.30΄ και οι αγώνες στις 18.00΄.

Το ενδιαφέρον των παικτών κορυφώνεται τόσο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου όσο και για την εξασφάλιση των προνομιούχων θέσεων οι οποίες οδηγούν στην συμμετοχή στο Ατομικό Πρωτάθλημα και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας που θα πραγματοποιηθούν στις 17-19 Ιουνίου στην Καρδίτσα με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων αθλητών.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Οι νικητές της αγωνιστικής, εκτός των επάθλων, θα λάβουν και προϊόντα του χορηγού του Ομίλου μας Οινοποιείου «Domaine Monsieur Nicolas» του Γιώργου Καραμήτρου.

 

Προηγούμενο άρθρο Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Επόμενο άρθρο Δοξολογία για τους πεσόντες στην μάχη της Ματαράγκας