Ειδήσεις

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Καρδίτσα


Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε στην Καρδίτσα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση, στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα της επετείου, στην οδό Καραϊσκάκη.

Παρά το έντονο κρύο που επικρατούσε, ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς, ενώ δεν υπήρξε κυβερνητική εκπροσώπηση και έτσι στο βήμα του επισήμου παρέμεινε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, οδηγοί, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων, τμήματα του Ερυθρού Σταυρού και της Ραδιολέσχης αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις παρήλασαν με περηφάνεια και σε άψογους σχηματισμούς στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα εθνικής ομοψυχίας και ενότητας.

Νωρίτερα το πρωί είχε προηγηθεί η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης. Μετά το πέρας της δοξολογίας εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 18ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας κ. Άννα Ζιάκα και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο καθώς επίσης και κατάθεση στεφάνων.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση για τη στοματική υγιεινή στο ΚΔΑΠ Γιολδάση
Επόμενο άρθρο Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας