Ειδήσεις

101 τίτλους ιστορικών βιβλίων παρέδωσε ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας


Το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργο Κωτσό υποδέχθηκαν ο Διευθυντής, καθηγητές και μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

Ο κ. Κωτσός βρέθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας προκειμένου να παραδώσει 101 τίτλους βιβλίων τα οποία παραχωρήθηκαν από τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων έπειτα από αίτημα του σχολείου και παρέμβαση του κ. Κωτσού, ο οποίος αποτελεί και μέλος της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής.Επιπλέον, ο κ. Κωτσός παρέδωσε μαζί με τους τίτλους βιβλίων και μία σειρά από γκραβούρες και ενθύμια προκειμένου να διακοσμηθούν οι σχολικές αίθουσες.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Κανδήλας, ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Καρδίτσας κ. Άρης Γκαραγκούνης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Ευθυμίου και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας.

«Βρέθηκα σήμερα στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας προκειμένου να παραδώσω τους τίτλους βιβλίων τους οποίους είχε αιτηθεί το σχολείο από τη βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων. Η γνώση αποτελεί έναν αποφασιστικό παράγοντα της κοινωνικής ζωής. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων συνεργάζεταιμε περιφερειακές βιβλιοθήκες, σχολικές βιβλιοθήκες και φορείς προκειμένου να επιτευχθεί η διάδοση της ιστορίας μας. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε έτσι ώστε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια η οποία ενισχύει τη γνώση των μαθητών και των παιδιών. Το μέλλον όλων μας ανήκει στους νέους», δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός.

Προηγούμενο άρθρο Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Έστειλε στεφάνι η οικογένεια Μπαλταδώρου
Επόμενο άρθρο Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα του Δήμου εγκαθιστά η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας