Ειδήσεις

Ψωνίζουμε στην Καρδίτσα και κερδίζουμε πλούσια δώρα!!! – Δράση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για την τόνωση της τοπικής αγοράς εν ΄όψει των εορτών του Πάσχα


Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, συνεχίζοντας τις δράσεις του που έχουν ως σκοπό όχι μόνο την τόνωση της τοπικής αγοράς αλλά και την ανταποδοτικότητα προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας, για την περίοδο του Πάσχα θα διοργανώσει μία δράση  με πολύ μεγάλα δώρα.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Εκπρόσωποι των τεσσάρων φορέων, το μεσημέρι της Τετάρτης, παραχώρησαν σχετική συνέντευξη τύπου, στο Επιμελητήριο, μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή και το στόχο τους.

Όλες οι επιχειρήσεις  θα συμμετάσχουν μέσω μίας ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα εγκατασταθεί στο κινητό ή στο tablet της επιχείρησης ή του Εμπόρου –Επαγγελματία και το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης που θα ψωνίζει  είναι να συμπληρώνει το κινητό του στην εφαρμογή, χωρίς κάποια άλλα στοιχεία και αυτόματα θα παίρνει μέρος στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει με πλούσια δώρα.

Μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να λάβουν μέρος , είτε εμπορικά είτε εστίασης , είτε κρεοπωλεία κτλ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Τέλιος

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, ειδικά εκείνες που δίνουν ζωή στην τοπική αγορά και ενθαρρύνουν τον κόσμο να βγει, να ψωνίσει και να ενισχύσει τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Φέτος, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συμμετάσχουν σε κληρώσεις με πολύ αξιόλογα δώρα, απλά και μόνο με τη συμπλήρωση του αριθμού του κινητού τους μέσω μιας έξυπνης εφαρμογής. Πρόκειται για μια δράση που στοχεύει στη δημιουργία μιας ευχάριστης αγοραστικής εμπειρίας και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, ώστε οι καταναλωτές να έχουν έναν επιπλέον λόγο να επιλέξουν τα καταστήματα της πόλης μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες, ντόπιους και επισκέπτες, να στηρίξουν την αγορά της Καρδίτσας, ειδικά την περίοδο του Πάσχα. Η πόλη μας διαθέτει μια εμπορική αγορά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες της Ελλάδας. Οι καταναλωτές θα βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εξαιρετικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.

Ας στηρίξουμε την τοπική αγορά, τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους της, γιατί έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία και ενισχύουμε την ανάπτυξη της περιοχής μας».

 

Η Αντιδήμαρχος Δ. Καρδίτσας Όλγα Μακρή

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας Όλγα Μακρή έκανε λόγο για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα δώσει την ευκαιρία στους καταστηματάρχες να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών και αυτοί, με τη σειρά τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα.

«Ο Δήμος Καρδίτσας στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Καλούμε όλους τους καταστηματάρχες και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν και να τονωθεί, με αυτόν τον τρόπο, η αγορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριστοτέλης Αντωνίου

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριστοτέλης Αντωνίου τόνισε πως «Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, στο κλίμα της αγαστής συνεργασίας  με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, ανέλαβε την πρωτοβουλία για μια δράση όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά δώρα.

Πάσχα στην Καρδίτσα. Πάσχα με τα καταστήματα της Καρδίτσας».

 

Ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και Υπεύθυνος ΓΕΜΗ του ΕΒΕ

Ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και Υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Δημήτρης Τσεκούρας τόνισε πως σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να βοηθήσει τα μέλη του, με την αρωγή και των υπόλοιπων τοπικών φορέων.

«Από αύριο Πέμπτη θα τοποθετηθούν στα καταστήματα σχετικές Αφίσες και μόνο με τον αριθμό του κινητού τους, οι καταναλωτές θα μπορούν αυτόματα και ηλεκτρονικά να λάβουν μέρος στη λαχειοφόρο.

Δεν υπάρχει όριο στις αγορές των καταναλωτών.

Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει και η εγκατάσταση της εφαρμογής στα καταστήματα.

Καλούμε τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν.

Ο κόσμος το περιμένει.

Όλη αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και του Θωμά, μετά το Πάσχα».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος των απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821