Ειδήσεις

Δυτικό δίκαιο – Γράφει ο Κώστας Βλάχος


Είδαμε  χθες, για πολλοστή φορά, στρατονόμους Ουκρανούς να ξυλοκοπούν άγρια  στο δρόμο παιδιά ,που είτε λιποτάχτησαν, είτε ήταν ανυπότακτα.

Οι πολίτες παρακολουθούσαν έντρομοι και δεν  αντέδρασαν τούτη τη φορά ,γιατί την ίδια τύχη θα είχαν και αυτοί. Τελικά όπως γράφτηκε τα παιδιά κατέληξαν στο νοσοκομείο με  σπασμένα  άκρα και πλευρά. Οι πιο σκληροί βασανιστές της ιστορίας ποτέ δεν βασάνιζαν σε κοινή θέα .

Ούτε μιλιά  από τους υπερασπιστές του διεθνούς δικαίου ,του δυτικού τρόπου ζωής ,των ανθρωπίνων  δικαιωμάτων ,του δυτικού πολιτισμού.

Το έγκλημα  των παιδιών βαρύ και οι  δημόσιοι βασανισμοί  σωστοί , για να μην  ξανασυμβούν τέτοιου είδους φαινόμενα.

-Δεν  θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους για να τους λεηλατήσουν οι δυτικοί. Γι΄αυτό θα βασανίζονται πολύ χειρότερα από ότι τα σκυλιά .

Δεν υπάρχουν νόμοι για τους ανυπότακτους και τους λιποτάκτες στον πολιτισμένο κόσμο ;

Μάλλον όχι ,το λιντσάρισμα  είναι πιο σωστό για παραδειγματισμό .

Αιδώς αργείοι .

 

Προηγούμενο άρθρο Ανατριχιαστικές εκπλήξεις στο κέντρο της καρδιάς μας: το πιο μαγικό HALLOWEEN στο Fashion City Outlet!
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940