Ειδήσεις

Το απόγευμα της Δευτέρας η γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Καρδίτσα


Στην τελική ευθεία για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου εισήρθαν οι προετοιμασίες της Δημοτικής αρχής Καρδίτσας. Ήδη ο Χριστουγεννιάτικος φωτισμός και ο διάκοσμος έχει σχεδόν στο σύνολο του τοποθετηθεί. Η εικόνα της πόλης είναι μοναδική με το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι από τα καλύτερα στην ευρύτερη περιοχή! Εξάλλου στην Κεντρική Πλατεία έχει στηθεί εδώ και ημέρες το όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 10 μέτρων το οποίο έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια και θα ανάψει σε ειδική γιορτή το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης της εντυπωσιακής εκδήλωσης στις 7:00 μ.μ.

Στην τελετή φωταγώγησης αρχικά η Φιλαρμονική του Δήμου θα παίξει εορταστικά ακούσματα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη συνέχεια ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος θα δώσει το σύνθημα να ανάψει το δέντρο ενώ θα ακολουθήσει  συναυλία με εορταστικό πρόγραμμα. Παράλληλα ο Αι Βασίλης θα βρίσκεται μαζί μας για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φετινές εκδηλώσεις τόνισε: «Κάθε χρόνο φροντίζουμε να φωτίζουμε όμορφα την πόλη και τα χωριά μας ώστε να δημιουργούμε το εορταστικό κλίμα που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Θεωρώ ότι και φέτος  με κοπιώδη προσπάθεια πολλών ανθρώπων, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω, ο Δήμος μας είναι από τους καλύτερα στολισμένους σε όλη την Ελλάδα. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα περάσουμε μια ωραία εορταστική περίοδο με υγεία και ευτυχία. Καλώ όλο τον κόσμο να μετέχει στην γιορτή που οργανώνουμε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου όπου θα φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλους τους επισκέπτες καλές γιορτές»!

Προηγούμενο άρθρο «Open Day Εθελοντισμού» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Διακρίσεις και δράσεις του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας