Ειδήσεις

Παραπολιτικά και άλλα: Ο Κ. Τσιάρας, η Σ. Ζαχαράκη και … η στήριξη στους μαθητές του Νομού


Με αποφάσεις της Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη, εγκρίθηκε για το σχολικό έτος 2026-2027 η λειτουργία 42 ολιγομελών τμημάτων σε 12 ΓΕΛ και Γυμνάσια με Λυκειακές Τάξεις, καθώς και 19 ολιγομελών τμημάτων σε 4 ΕΠΑΛ του Νομού Καρδίτσας.

«Ιδιαίτερη σημασία έχει η έγκριση για τα σχολεία του Δήμου Παλαμά, καθώς μεταξύ των σχολικών μονάδων περιλαμβάνονται το Ημερήσιο ΓΕΛ Προαστίου, το Ημερήσιο Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Ιτέας και το ΕΠΑΛ Παλαμά.

Πρόκειται για μια ουσιαστική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών μιας περιοχής που δοκιμάστηκε σκληρά από τον Daniel» τονίζει, με ικανοποίηση, ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.

 

 

Β.Μ.

 

Προηγούμενο άρθρο Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών συντήρησης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά
Επόμενο άρθρο Το μεγάλο στοίχημα της ΚΑΠ είναι η ηλικιακή ανανέωση γενεών αγροτών και κτηνοτρόφων - Άρθρο του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Τσέτσιλα