Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Μαγουλίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 18 Μαρτίουκαι ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

***

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 6:45΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων του αγίου Ιακώβου του αδελφοθέου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Η Ακολουθία αυτή τελούνταν στην Εκκλησία των Ιεροσολύμων ήδη από τον 4ο μ.Χ. αιώνα και οι πιστοί έχουν τη δυνατότητα να κοινωνήσουν χωριστά το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

***

Στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης, την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Εκ  της  Ιεράς  Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Από τον Γράμμο στην Τασκένδη – Μια ξεχασμένη σελίδα της ιστορίας
Επόμενο άρθρο Στην Προύσα ολοκληρώνεται το ευρωπαϊκό ταξίδι έως το Top16 του BCL για τον Α.Σ.Κ.