- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Πύργου Κιερίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά»Καρδίτσης.

***

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλεως Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το εσπέρας της Τετάρτης και ώρα 6:00΄μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το πρωί της Τετάρτης.