Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2023 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Πύργου Κιερίου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά»Καρδίτσης.

***

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλεως Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το εσπέρας της Τετάρτης 1Μαρτίου και ώρα 7:00΄μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το εσπέρας της Τετάρτης και ώρα 6:00΄μ.μ.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσης η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα τελεσθεί το πρωί της Τετάρτης.

Προηγούμενο άρθρο Αποστολή πορισμάτων εκτίμησης ζημιών από βροχόπτωση της 8ης Ιουλίου 2022
Επόμενο άρθρο Δημόσια Διαβούλευση για το σχεδιασμό του νέου LEADER στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Παλαμά