- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 27 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό ιδρυματικό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 4:30΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μεγάλης Πέμπτης) στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.