Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 27 Απριλίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρο Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό ιδρυματικό Ναό Αγίων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 4:30΄μ.μ., θα τελέσει το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος (Όρθρο Μεγάλης Πέμπτης) στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οδηγίες προς τους καταναλωτές ενόψει της εορτής του Πάσχα