- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Επίσκεψη του νέου Διοικητή Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα στο δήμαρχο Π. Νάνο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιώργος Ζαρχανής, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα. Στη συνάντηση,εκτός του δημάρχου, ήταν οι αντιδήμαρχοι, κα.Β.Ξηροφώτου και ο κ. Μηλίτσης Αλέκος, οι οποίοι καλωσόρισαν το διοικητή και του ευχήθηκαν επιτυχία στο έργο του.

Δήμαρχος και διοικητής συζήτησαν θέματα αναβάθμισης της λειτουργίας του ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα. Ο κ. Νάνος ανάφερε ότι το αίσθημα ασφάλειας στα ορεινά χωριά είναι πολύ σημαντικό για τους μόνιμους κατοίκους και ότι το ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτό. Επίσης ανέφερε ότι η ΕΛΑΣ μπορεί να υποστηρίξει την τουριστική ανάπτυξη που επιχειρείται την τελευταία διετία.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαρχανής ανέφερε ότι στόχος του είναι να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών και να διευρυνθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, μόλις οι συνθήκες στελέχωσης το επιτρέψουν. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συμφωνήθηκε η αμοιβαία συνεργασία για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, ο δήμαρχος ξενάγησε το διοικητή στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Νικόλαος Πλαστήρας», για το οποίο ζήτησε αυξημένη αστυνόμευση, δεδομένης της αναβάθμισης με σπάνια εκθέματα.