Ειδήσεις

Επίσκεψη του νέου Διοικητή Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα στο δήμαρχο Π. Νάνο


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο νέος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιώργος Ζαρχανής, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα. Στη συνάντηση,εκτός του δημάρχου, ήταν οι αντιδήμαρχοι, κα.Β.Ξηροφώτου και ο κ. Μηλίτσης Αλέκος, οι οποίοι καλωσόρισαν το διοικητή και του ευχήθηκαν επιτυχία στο έργο του.

Δήμαρχος και διοικητής συζήτησαν θέματα αναβάθμισης της λειτουργίας του ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα. Ο κ. Νάνος ανάφερε ότι το αίσθημα ασφάλειας στα ορεινά χωριά είναι πολύ σημαντικό για τους μόνιμους κατοίκους και ότι το ΑΤ Λίμνης Πλαστήρα συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτό. Επίσης ανέφερε ότι η ΕΛΑΣ μπορεί να υποστηρίξει την τουριστική ανάπτυξη που επιχειρείται την τελευταία διετία.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαρχανής ανέφερε ότι στόχος του είναι να καλύπτονται οι ανάγκες των πολιτών και να διευρυνθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, μόλις οι συνθήκες στελέχωσης το επιτρέψουν. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συμφωνήθηκε η αμοιβαία συνεργασία για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος, ο δήμαρχος ξενάγησε το διοικητή στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Νικόλαος Πλαστήρας», για το οποίο ζήτησε αυξημένη αστυνόμευση, δεδομένης της αναβάθμισης με σπάνια εκθέματα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασφαλής Μύλος των Ξωτικών από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Η Καρδίτσα τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Σεραφείμ