Ειδήσεις

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας “Parenthesis” φιλοξενεί την Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας “Parenthesis” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλία ΠΕ Καρδίτσας, διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη μας». Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της αλληλεπίδρασης με χορωδιακά σχήματα της Θεσσαλίας, η Χορωδία της Καρδίτσας κάθε χρόνο προσκαλεί Χορωδίες με σκοπό να συμπράξουν στη σκηνή και με τον τρόπο αυτό να παρουσιάζεται στο κοινό της πόλη μας ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Για τη φετινή χρονιά προσκεκλημένη χορωδία είναι η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων καθώς και η Δημοτική Χορωδία Δωματίου Τρικάλων «VociIntonate» υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Ζιάκα. Οι δυο χορωδίες θαερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα καθώς και μουσικά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, φέρνοντας μας πιο κοντά στοπνεύμα των γιορτών και σκορπίζοντας την μαγεία των Χριστουγέννων. Τη  Μικτή Χορωδία Καρδίτσας “Parenthesis” διευθύνουν η Ελένη Πρίτσα και ο Μιχάλης Ζαχαρτζής.

Η  συναυλία «Χριστούγεννα στην πόλη μας» είναι ενταγμένη στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καρδίτσας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 12.00, Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, είσοδος ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο 260 εκατ. ευρώ για Σχέδια Βελτίωσης – Προδημοσίευση τριών παρεμβάσεων για ανταγωνιστικότητα, νερό και ενέργεια στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις
Επόμενο άρθρο Παιδαγωγικός διάλογος και πνευματικά μηνύματα κατά την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου σε σχολικές μονάδες της Καρδίτσας