- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 28η Ιουλίου 2023, ημέρα Παρασκευή με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 14:00. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος(Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του Δημάρχου για ορισμό υπαλλήλου υπευθύνου για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω του συστήματος E.PDE. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 49/2021 απόφασης του Δ.Σ., που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμου στη Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 30/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση/συμπλήρωση της 13/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμουστην Τράπεζα της Ελλάδας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.