Ειδήσεις

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 28η Ιουλίου 2023, ημέρα Παρασκευή με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 14:00. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος(Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης του Δημάρχου για ορισμό υπαλλήλου υπευθύνου για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω του συστήματος E.PDE. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 49/2021 απόφασης του Δ.Σ., που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμου στη Συνεταιριστική Τράπεζα της Καρδίτσας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί τροποποίησης της 30/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά τροποποίηση/συμπλήρωση της 13/2020 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά την παροχή εξουσιοδοτήσεων και την χρήση των λογαριασμών του Δήμουστην Τράπεζα της Ελλάδας. Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.).

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθρο Τάσος Τσιαπλές: Μια οφειλόμενη απάντηση στους θιγμένους υπεύθυνους της περιφερειακής αρχής
Επόμενο άρθρο Ταμιευτήρας Σμοκόβου: Χρήσιμα συμπεράσματα - πικρές διαπιστώσεις από τα 20 χρόνια λειτουργίας του