Κυπελλούχος Ελλάδος 2025 αναδείχθηκε ο Κομοτηναίος Χρυσάφης Κολιντζαρίδης που επικράτησε του Αθηναίου Νίκου Μπερτάχου (ΟΠΑΧ) που είχε πλεονέκτημα 1 ήττας, σε δύο εκπληκτικούς τελικούς που έληξαν 9-8.
Τρίτος αναδείχτηκε ο παίκτης του ΣΑΚΑ, Ανδρέας Μπιτσάκος σε ένα μαραθώνιο τουρνουά 13 γύρων με συμμετοχή 47 παικτών και σύστημα SWISS 3 ηττών, που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα ,στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, το τριήμερο 31 Οκτ. – 1.2 Νοεμβρίου 2025.
Από τον σύλλογο της Καρδίτσας την καλύτερη παρουσία είχαν οι Βαγγέλης Λωρίδας και Λεωνίδας Σαλταγιάννης που πλασαρίστηκαν στην πρώτη 10αδα.
Στο KARDITSA JACKPOT (16) νικητής αναδείχθηκε ο Σάσο Παβλέβσκι με φιναλίστ το Σάκη Δημάκη από τον ΣΑΤΟΚ.
Το KARDITSA SPEED (16) κέρδισε ο Πολυχρόνης Κοκκίνης που επικράτησε στον τελικό του Ανδρέα Τόλια.
O ΣΑΤΟΚ ευχαριστεί προσωπικά τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο για την βοήθειά του προς τον Όμιλο – Αναμνηστική πλακέτα του παρέδωσε ο γραμματέας του συλλόγου, Βαγγέλης Λωρίδας.
Επίσης ευχαριστεί:
– Το ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ για την φιλοξενία και τις ειδικές τιμές για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης
– Την εταιρεία κατασκευής ταβλι “ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” για την προσφορά Βoard στον νικητή.
– Τον Σεραφείμ Μηλιώνη για την προσφορά κρασιών από την προσωπική του παραγωγή.
-Τον σύλλογο της Λάρισας για την υλικοτεχνική του υποστήριξη.
https://www.youtube.com/@karditsabackgammonclub
https://drawboss.backgammon.dk/…/86de60f8-4b93-48aa…#
https://drawboss.backgammon.dk/…/46bfa243-be91-49c3…
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Η 2η αγωνιστική του 12ου πρωταθλήματος αγωνιστικού τάβλι που διοργανώνει ο ΣΑΤΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.
Σε κάθε αγωνιστική θα διεξάγονται 4 γύροι με Ελβετικό σύστημα στους 7 πόντους και ο κάθε παίκτης παίρνει 1 πόντο για κάθε νίκη που σημειώνει, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους.
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 13 αγωνιστικές που ο κάθε παίκτης κρατάει τις 10 καλύτερες, ενώ ο πρωταθλητής και η τελική κατάταξη θα προκύψει ύστερα από PLAY-OFF των 8 πρώτων.













