- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Με 5 αθλητές και αθλήτριες η Α.Κ.Α.Κ. στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλέκτων της Κ.Ο.Ε.

Μετά την ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε. για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλέκτων της Τεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί για τρίτη χρονιά, πέντε (5) αθλητές-τριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), η Τσουκνίδα Σοφία, ο Τσουκνίδας Άκης, ο Βασιλός Θεοφάνης, ο Γερούκης Θεοφάνης και ο Ταρλαντέζος Κωνσταντίνος, που κατάφεραν να καταταγούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από την 1η ως την 6η θέση, επελέγησαν να στελεχώσουν το σημαντικό αυτό πρόγραμμα που θα τους δώσει επιπλέον εφόδια και εμπειρίες. Συγκεκριμένα:

Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα εντάσσονται οι αθλητές και οι αθλήτριες όπου κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στις κατηγορίες Π/παίδων – Π/κορασίδων Α-Β, καθώς και στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, πέτυχαν από 1η έως 6η Πανελλήνια νίκη, σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου με περηφάνεια συγχαίρουμε τους αθλητές και τις προπονήτριές τους κ. Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες και στη νέα κολυμβητική χρονιά!!!