Ειδήσεις

Με 5 αθλητές και αθλήτριες η Α.Κ.Α.Κ. στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλέκτων της Κ.Ο.Ε.


Μετά την ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε. για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επιλέκτων της Τεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί για τρίτη χρονιά, πέντε (5) αθλητές-τριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), η Τσουκνίδα Σοφία, ο Τσουκνίδας Άκης, ο Βασιλός Θεοφάνης, ο Γερούκης Θεοφάνης και ο Ταρλαντέζος Κωνσταντίνος, που κατάφεραν να καταταγούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από την 1η ως την 6η θέση, επελέγησαν να στελεχώσουν το σημαντικό αυτό πρόγραμμα που θα τους δώσει επιπλέον εφόδια και εμπειρίες. Συγκεκριμένα:

  • Τσουκνίδας Άκης, κατηγορία Παίδων : Χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. και μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, 4ος στα 200μ., 5ος  στα 100μ. και 8ος στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Βασιλός Θεοφάνης, κατηγορία Παμπαίδων Α : Χρυσό μετάλλιο στα 200μ, χρυσό μετάλλιο στα 400μ., αργυρό μετάλλιο στα 100μ. και χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Γερούκης Θεοφάνης, κατηγορία Παμπαίδων Α : 5ος στα 400μ., 6ος  στα 50μ., 6ος  στα 100μ. και 6ος  στα 200μ. Διπλά Πέδιλα, κατακτώντας και το όριο του αγωνίσματος στην κατηγορία του. Η επίδοσή του στα 400μ. Διπλά πέδιλα αποτελεί και όριο της κατηγορίας OPEN.
  • Τσουκνίδα Σοφία, κατηγορία Παγκορασίδων Α: Αργυρό μετάλλιο στα 100μ., αργυρό μετάλλιο 400μ., 4η  στα 50μ. και 5η στα 200μ. Διπλά Πέδιλα.
  • Ταρλαντέζος Κων/νος, κατηγορία Παμπαίδων Β : Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Διπλά Πέδιλα αποδεικνύοντας περίτρανα για άλλη μια χρονιά την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή της Α.Κ.Α.Κ. στο συγκεκριμένο άθλημα.

Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα εντάσσονται οι αθλητές και οι αθλήτριες όπου κατά την αγωνιστική περίοδο 2020-21 στις κατηγορίες Π/παίδων – Π/κορασίδων Α-Β, καθώς και στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, πέτυχαν από 1η έως 6η Πανελλήνια νίκη, σε ένα από τα ατομικά αγωνίσματα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου με περηφάνεια συγχαίρουμε τους αθλητές και τις προπονήτριές τους κ. Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου. Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες και στη νέα κολυμβητική χρονιά!!!

Προηγούμενο άρθρο Μέτρα κατά του covid: 8.921 έλεγχοι και 105 παραβάσεις μέσα σε πέντε μέρες σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Τα πρωτοβάθμια σωματεία να συνεχίσουν τον αγώνα!