- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Όλες εμείς οι γυναίκες του μόχθου συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 17 Απρίλη

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Καλλιθήρου και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) σας καλούν να συμμετέχουμε μαζικά όλες εμείς οι γυναίκες του μόχθου στη απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 17 Απρίλη στις 11 πμ στην κεντρική πλατεία.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ  ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Την ίδια ώρα που με τις πλάτες των κυβερνήσεων και των κομμάτων που κινούνται στις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο,

Ιδιαίτερα οι γυναίκες εργαζόμενες είμαστε αντιμέτωπες με την άγρια εκμετάλλευση στους χώρους δουλειάς, χωρίς προστασία του γυναικείου οργανισμού και της μητρότητας, με τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις να κάνουν θραύση κυρίως στους κλάδους με μεγάλη γυναικεία συμμετοχή, όπως στον επισιτισμό-τουρισμό, το εμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες.

 

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ την στιγμή που στενάζουμε από την ακρίβεια  να χρυσοπληρώνουμε 7 δις ευρώ το χρόνο σε ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και πολεμικές αποστολές, που εμπλέκουν ακόμα πιο βαθιά τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

ΝΑ επιστρέψει ΤΩΡΑ η ελληνική φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα.

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με τη γενοκτονία και τη σφαγής των Παλαιστινίων εδώ και 7 μήνες στη Γάζα από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας. Αποκαλύπτουμε τους  ενόχους, την πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που στηρίζουν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

 

Δυναμώνουμε τον κοινό μας βηματισμό με τα εργατικά σωματεία και διεκδικούμε: