Ειδήσεις

Rapid tests για COVID-19 στον Παλαμά με τη διαδικασία drive-through


Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει δωρεάν  Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στον χώρο του Δημοτικού Πάρκου (χώρος κλειστού γυμναστηρίου).

Οι δημότες θα συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους, χωρίς να κατέβουν από αυτό ενώ μέσα στο αυτοκίνητο θα βρίσκονται μέχρι  δύο άτομα.Θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα και το κινητό τους τηλέφωνο.

Για τη διαδικασία των rapid tests θα συνδράμει το Α.Τ. Παλαμά.Ο χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Με τη διαδικασία του drive-through, προστατεύονται οι πολίτες, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, Κ.Υ. ή διαγνωστικά κέντρα, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού.

Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

 

Προηγούμενο άρθρο Μ. Χαρακόπουλος: Ποιο το μέλλον του Αχελώου μετά την απόφαση του ΣτΕ;
Επόμενο άρθρο Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Περιφέρειας σε Δομές και σούπερ μάρκετ για τον περιορισμό του Covid-19