- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Καρδίτσας – Μουζακίου

Γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη (01/09/2021) έως και την Πέμπτη (09/09/2021), κατά τις ώρες 07:00 έως 16:00 και συγκεκριμένα (α) στην Επ. Οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος της αερογέφυρας που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φαναρίου και (β) στη διασταύρωση της Επ. Οδού. Καρδίτσας – Μουζακίου με την Επ. Οδού Ελληνόπυργου (ισόπεδος κόμβος στο ύψος της Τ.Κ. Καππά) με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας».

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας