Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Καρδίτσας – Μουζακίου


Γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη (01/09/2021) έως και την Πέμπτη (09/09/2021), κατά τις ώρες 07:00 έως 16:00 και συγκεκριμένα (α) στην Επ. Οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος της αερογέφυρας που βρίσκεται στην Τ.Κ. Φαναρίου και (β) στη διασταύρωση της Επ. Οδού. Καρδίτσας – Μουζακίου με την Επ. Οδού Ελληνόπυργου (ισόπεδος κόμβος στο ύψος της Τ.Κ. Καππά) με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας».

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα την Πληροφορική και Υπολογιστική Βιοϊατρική