- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Σε εξέλιξη το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ

Είναι σε εξέλιξη το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν:

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται μια σειρά δράσεις και πιο συγκεκριμένα:

– Οι κομματικές οργανώσεις του δήμου  Παλαμά πραγματοποιούν  εκδήλωση-συνεστίαση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 8.30 μμ στο μεζεδοπωλείο «ΤΙΤΑΝΙΟΝ» με ομιλήτρια την Λήδα Αγγέλου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.

-Η ΚΟΒ Ιτάμου επίσης πραγματοποιεί εκδήλωση-συνεστίαση την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 830 μμ στην ψησταριά «ΔΡΟΜΟΛΟΪ με ομιλητή τον Γάζο Έκτορα μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-Εκδήλωση-Σύσκεψη με καλεσμένους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φλεβάρη στις 8.30 μμ στην μουσική σκηνή «ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» (Βάλβης 57). Ομιλητές θα είναι  ο Νίκος Τέγος μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήιιο βουλευτή και ο Διονύσης Τσακνής τραγουδοποιός υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ.

– Με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων από τον θάνατο του κομμουνιστή καλλιτέχνη Δημήτρη Γιολδάση η ΤΕ Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει μεγάλη έκθεση με τα έργα του στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Το Σάββατο 11 Φλεβάρη στις 6 μμ θα γίνουν τα εγκαίνια, με ομιλήτρια την Εύα Μελά εικαστικό, μέλος του τμήματος πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.