Ειδήσεις

Σε εξέλιξη το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ


Είναι σε εξέλιξη το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν:

  • Εκδήλωση-συνεστίαση της ΚΟΒ Μητρόπολης με ομιλήτρια την Πόπη Μπούτα, μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.
  • Την Τρίτη 24 Γενάρη αντιπροσωπεία της ΤΕ  με επικεφαλής το Νίκο Τέγο μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος περιόδευσαν στην  βιομηχανία τροφίμων 3Π και συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν, καλώντας τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων.
  • Την Τετάρτη 25 Γενάρη κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας επισκέφτηκε χωριά που έχουν βγει τρακτέρ στις πλατείες όπως Παλαμά, Μακρυχώρι, Ρούσσο, και συζήτησε με τους αγρότες  για τις αιτίες που τους βγάζουν στους δρόμους και τις θέσεις του ΚΚΕ για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.
  • Επίσης την Τετάρτη 25 Γενάρη στο Λεοντάρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη αγροτών με ομιλητή τον Πάνο Τζόκα μέλος του ΤΓ της ΤΕ Κσρδίτσας και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται μια σειρά δράσεις και πιο συγκεκριμένα:

– Οι κομματικές οργανώσεις του δήμου  Παλαμά πραγματοποιούν  εκδήλωση-συνεστίαση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 8.30 μμ στο μεζεδοπωλείο «ΤΙΤΑΝΙΟΝ» με ομιλήτρια την Λήδα Αγγέλου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.

-Η ΚΟΒ Ιτάμου επίσης πραγματοποιεί εκδήλωση-συνεστίαση την Παρασκευή 3 Φλεβάρη στις 830 μμ στην ψησταριά «ΔΡΟΜΟΛΟΪ με ομιλητή τον Γάζο Έκτορα μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-Εκδήλωση-Σύσκεψη με καλεσμένους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φλεβάρη στις 8.30 μμ στην μουσική σκηνή «ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» (Βάλβης 57). Ομιλητές θα είναι  ο Νίκος Τέγος μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήιιο βουλευτή και ο Διονύσης Τσακνής τραγουδοποιός υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ.

– Με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων από τον θάνατο του κομμουνιστή καλλιτέχνη Δημήτρη Γιολδάση η ΤΕ Καρδίτσας θα πραγματοποιήσει μεγάλη έκθεση με τα έργα του στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Το Σάββατο 11 Φλεβάρη στις 6 μμ θα γίνουν τα εγκαίνια, με ομιλήτρια την Εύα Μελά εικαστικό, μέλος του τμήματος πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ρεκόρ συμμετοχών στους 2ους Κολυμβητικούς Αγώνες Νηρεάδα
Επόμενο άρθρο Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας έκοψε την πίτα της